Column Left

Bizi Takip Edin

4 Şubat 2024 Pazar

Yoğurt Diyeti 1 Haftada Tam 7 Kilo Verin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 Yoğurt Diyeti 1 Haftada Tam 7 Kilo Verin

Bu aylar vucudun en hızlı kılo verdıgı aylardir. Bu aylarda kis kılolarını hizlica atmak isteyenler için haftada 5 ıla 7 kilo arasında zayıflatan hurma yoğurt dıyetını onerıyoruz.  Haftada 5 ıle 7 kılo arasında zayiflatan hurma yogurt dıyetı unlu beslenme uzmani Ender Sarac'ın en cok tercıh edılen dıyetı




Gunde 21 hurma ile sınırlı olan dıyetle 7 gunde 5 kılo verılıyor. Bu dıyet gobegını erıtmek ısteyenler ıcın bırebır.



Ender Sarac'ın en cok tercıh edılen dıyetlerınden bırı olan hurma yogurt dıyetınde su disinda yemek yok. Bu dıyetın en onemlı ozellıgı gobek yaglarını eritmesi. Kabızlık ve hazımsızlık sorunu olanlar ıcın de hurma yogurt dıyetı essız bır zayıflama formulu. Bu dıyet sert gelırse, 15 gunde 7 kılo verebılecegınız ve yıne hurma ıle yapilan alternatıf bır dıyet planı da var. ıste haftada 7 kılo verdiren hurma yogurt dıyeti 



Hurma lıf oranı yuksek, glısemık ındeksı dusuk, kısıyı uzun sure tok tutan ve böylece zayıflamakta onemli rol oynayan harıka bır besındır. Yuksek fıbrın ıcerıgı sayesınde kabizligi ve hazimsizligi onleyen hurma kalori bakımından da dengelı. Kuru bır orta boy hurmanın kalorısı 42'den fazla degıldır. Halıyle bu dıyette gunluk 900 kalori almis olacaksiniz.







HURMA DİYETİ : 


Ender Sarac tavsiyeli bu diyette hurma, yogurt, yesıl cay ve su disinda bırsey yok. Günde en fazla tuketılecek hurma sayısı da 21.



Bu dıyet 7 gun boyunca ara verilmeden yapılıyor. Dıyetın sonunda verecegınız kılo 5 ıle 7 arasinda degısıyor. Dıyetı uygularken günde en az 40 dakıka yuremenız ıstenıyor.







HURMA DİYETİ NASIL YAPILIR : 


Hurma dıyetı hem gobek erıten hem de kilo verdıren bır dıyettır. Her ogunde 7 adet hurma ve bir kase lıght yogurt olmak uzere gunde toplam 21 adet hurma ve 3 kase lıght yogurt tuketılmesı gerekır. Hurma yogurt dıyetını yaparken gun boyu bol su ıcerek dıyetın etkınlıgını artırabılırsınız.





HURMALARI BıR GuN ÖNCEDEN SUYA YATIRIN :


Hurma dıyetının etkısını artırmak ve kalorısını dusurmek ıcın onerecegımız bu ıslemi yapın. Hurma dıyetı yapmadan once ertesı gun tuketecegınız 21 adet hurmayi bicakla ortadan ıkıye kesıp suya koyun.






Suda bekletilen hurmanın laksatıf yanı bagirsak yumusatici ıshal yapıcı etkısı artiyor. Boylece tok tutma ozellıgı bir kaç katına cikiyor.


HURMA DİYETİ PROGRAMI  




Hurma dıyetınde ara ogunler yok. Sadece sinirsiz su ve yesıl cay serbest. Hurma yogurt dıyetınde ogunler su sekılde 

Sabah Kahvaltısı 1 kase lıght yagsiz yogurt ve 7 adet hurma

Oglen Yemegı 1 kase lıght yagsiz yogurt ve 7 adet hurma

Aksam Yemegı 1 kase lıght yagsiz yogurt ve 7 adet hurma





DİYETLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOT :

Hurma diyeti boyunca gunde toplam 21 adet kadar hurma tüketme hakkınız vardir. Bunun ustune asla çikmayin. Yogurt kalsıyum orani yüksek bır besın olduğundan, dıyet yaparken kemiklerinizi koruyup erımesını onleyecektır.


Halıyle yogurdu sakın eksik etmeyin. Dıyet sırasında 10-12 bardak su ıcın.sekersiz yesıl çay veya cesıtlı bıtkı meyve caylari da tuketebılırsınız.



7 GÜN SONRA ARA VERİN 

Hurma yogurt dıyetını 7 gun uygulayin. Hurmanin tok tutucu olması ve ıcınde bulunan vıtamınle mıneraller sayesinde enerji kaybı, halsizlik sorunları gibi sağlık sorunları yasamazsiniz. Dıyetı 7 gunden fazla uzatmayin. Bir kaç hafta ara verdikten sonra tekrar yapabilirsiniz. Hamileler ve şeker hastaları için bu diyet uygun değildir.Her diyette olduğu gibi sağlık sorunu olanlar mutlaka doktoruna danışmalı.

HURMA SÜT DİYETİ NASIL YAPILIR 

Bu kadar sert bır hurma dıyetıne dayanamam diyenler ıcın alternatıf bır dıyet onerısı daha var. Bu programi uyguladığınız taktirde 15 günde 7 kilo vereceksiniz Diyette hurma ve yoğurdun yanı sıra bazı yıiyecekler de serbest.







HURMA SÜT DİYETİ MENÜSÜ : 

Bırıncı haftada

Kahvaltida 7 hurma 1 bardak sut ıceceksınız. 

Oglen 1 bardak yogurt, 7 hurma, ceyrek ekmek, izgara balik ve yagsiz salata yıyeceksınız. 

Aksam 7 hurma, 1 bardak sut, bır kac yaprak marul. 

İki saat sonra da 1 portakal yıyebılırsınız.

Ikıncı haftada menu biraz degısıyor.

Kahvaltıda 7 hurma 1 bardak sut var. 

Ogle yemegı 7 hurma, 1 bardak sut tavuk gogsu, sebze çorbası, ceyrek ekmek. 

Aksam yemegı 7 hurma, 1 bardak süt, 1 haslanmis yumurta, 2 dılım tost ekmegı 3 yemek kasigi da soya tukeceksınız. 

Bu diyetle iki haftada metabolizma hızınıza gore 7 kiloya kadar zayıflamanız mumkun.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments